De zomer komt eraan: Koop jouw airco vandaag nog! 

Deel dit artikel

De zomer komt eraan: Koop jouw airco vandaag nog! 

De zomer komt eraan. Voor veel mensen wordt dat weer peentjes zweten, maar niet als je beschikt over de juiste airconditioning. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk wat betreft airco’s en klimaatsystemen. Naast dat je ruimtes kunt verkoelen of verwarmen, kun je kamers bevochtigen en ontvochtigen. Een airco is daarom een waardevolle toevoeging voor ieder huis. Hoe raar het misschien ook klinkt: ook in de winter is een airco ideaal. 

Waarom een airco aanschaffen?

Uiteraard kunnen de redenen om een airco aan te schaffen zeer divers zijn. Je kunt bijvoorbeeld een airco aanschaffen, omdat je het zomers te warm vindt in jouw slaapkamer. Ook kan het zijn dat het zonder airco erg benauwd is in jouw huis, omdat jouw huis niet de juiste luchtvochtigheidsgraad bevat. In dat geval schaf je een airco aan om jouw huis te bevochtigen en dus niet/minder om jouw huis op temperatuur te brengen. De redenen kunnen dus heel erg uiteenlopend zijn, toch schaffen de meeste mensen een airco aan voor de warme zomernachten.

Wat voor soorten airco’s zijn er? 

Het aanbod van airco’s is heel erg divers. Zo zijn er bijvoorbeeld single split airco’s, multi split airco’s, cassete airco’s en is er wand airconditioning. Ook zijn er tegenwoordig mobiele airco’s, die je gemakkelijk mee kunt nemen in bijvoorbeeld een caravan of camper. Deze worden veel ingezet door kampeerders, of door mensen die op zoek zijn naar een enkele airco voor in een slaapkamer. 

Ook bestaan er satelliet airco’s, die meestal worden geplaatst bij airconditioning voor grote gebouwen. Daarmee kun je soms wel tientallen ruimtes tegelijkertijd verwarmen. Zoals je merkt, zijn er ontzettend veel airco’s op de markt, die allemaal weer zijn eigen kenmerken en functionaliteiten hebben. Ga je een airco aanschaffen? Laat je dan altijd adviseren door een expert. Zo weet je zeker dat jij beschikt over de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij raden het aan om eens kijkje te nemen op de website van KliMate. Zij leveren zowel airco’s voor de particuliere – als voor de zakelijke markt.

Schaf vandaag nog jouw airco aan! 

Welke airco is het meest geschikt in jouw situatie? Ga jij voor een mobiele airco, kanaalairco, airco zonder buitenunit, of heb je een airco nodig voor jouw camper of caravan? De mogelijkheden van KliMate zijn eindeloos en voor elke situatie is er een geschikt systeem. Kijk daarom snel op de website van KliMate en schaf vandaag nog jouw airco aan. Een airco kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

Meer om te ontdekken

Blog

Kies je de juiste maat zwelband?

Er is vaak onduidelijkheid over het kiezen van zwelband. Wat betekent de naam? Welke heb ik nodig? Als je hier niet dagelijks mee te maken